Mandelgave idé – En digital fotoramme

Admin september 2, 2012 2

Når julen nærmer sig, er der altid en lang række gaver, der skal købes ind. En af de mere oversete er mandelgaven, der notorisk er en mindre gave, der koster et par hundrede kroner. Derfor er en af de mindre digitale fotorammer en rigtig god idé at købe, hvis det er dig, der står for mandelgaven i din familie. Her har vi samlet et par digitale fotorammer, der kan købes online for få hundrede kroner – den perfekte mandegave idé.

Det store hit fra 2017 er JELLY BEANS . Beans Boozle

 << Find dem HER! >>

Fotoramme til nøgleringen

Denne fotoramme er lidt speciel. Den er nemlig noget mindre end sædvanligt, men det er der en grund til: den er nemlig beregnet til at have i lommen . En noget utraditionel digital billedramme, der kan erhverves billigt hos denne online forhandler HER!

Denne nøglering fotoramme er også sej, desværre er den udsolgt.

Klik på billedet og gå direkte til produktet:

Nøglering Digital fotoramme Mandelgave

En anden mulighed for den perfekte mandelgave, er hos en anden dansk webshop. Nemlig MyTrendyPhone, der også har et stort udvalg af diverse gadgets til mobiler og computere. Denne ramme koster 319 kroner, så der er altså tale om en opgradering fra føromtalte mandelgave idé, men ikke desto mindre vil denne fotoramme nok også glæde vinderen lidt mere. Den er 7 tommer stor og kan købes online hos MyTrendyPhone ved at klikke her.

Næste mandelgave-mulighed kommer også fra MyTrendyPhone, men den er lidt billigere end den forrige – nemlig 239 kroner. Den er 8 tommer og, som du kan se på billedet herunder, er den hvid. Så hvis du vil have en alternativ og billigere udgave, kan du med fordel klikke dig ind på rammen her.

Jeg kan også anbefale dig at tjekke en side som Coolstuff – der kan du også finde mange mulige mandelgaver.

Mandelgaver gennem tiden

Jeg håber, at du har fået lidt inspiration til mandelgaver herover og at du i øvrigt får en fantastisk juleaften og et godt nytår. Lad os se lidt på, hvad der er sket på mandelgave-fronten gennem de sidste mange år. Jeg kan kun tage udgangspunkt i mig selv, men jeg ved da i hvert fald, at der de sidste mange år er sket rigtig meget i udviklingen.

Jeg kan f.eks. huske, da Sudoku brød igennem og var på alles læber. Der endte jeg naturligvis med at være vinder af årets mandelgave, hvilket ikke just huede mig. Før da kan jeg huske, at jeg har vundet noget god chokolade som årets mandelgave. Ikke ligefrem det, man jubler mest over, når man har siddet og fortæret masser af dejlig julemad og ris a la mande i stor stil.

Læs mere:

 

2 Comments »

  1. Laust! september 15, 2012 at 8:29 pm - Reply

    super sej den fra coolstuff!

  2. Karsten december 4, 2012 at 10:03 am - Reply

    Super fed idé. Det må da være årets julegave 2012 🙂

Leave A Response »